5 geriausi šalto gėrimo pakeliai kavą mėgstantiems keliautojams

A Sėkminga kelionės patirtis reikalauja kelių pagrindinių elementų, įskaitant tvirtą planą (arba, atvirkščiai, spontaniškumo jausmą) ir gebėjimą susiorientuoti laikinuose namuose toli nuo namų. Abu keitėsi mano neseniai trukusioje 10 dienų kelionėje į Seulą, kurios „priedus“ bandžiau palikti namuose… įskaitant šalto užpilo pakelius ir maišelius. Nors viešbučiai per pastaruosius du mano apsilankymus Pietų Korėjos sostinėje visą parą siūlė nemokamą kavą (*čia įterpkite jaustuką su širdies akimis*), trečiasis nepasekė. Viešbučio kavinė ne tik mokėjo daugiau nei 7 USD už šaltą alų, bet ir atidaryta tik 10 val. Taip pat buvo įžeidimas, kad visos kavinės, esančios mano kaimynystėje, garsėjančioje savo kavinėmis, buvo atidarytos lygiai taip pat. vėlai. (Žinau, pirmosios pasaulio problemos. Bet vis dėlto nuviliantis scenarijus.)

Savaime suprantama, sunkiai išmokau, kad tokie šaltos kavos mėgėjai, kaip aš, prieš atvykdami, turėtų pasisemti žemės arba ateiti pasiruošę. Būsimoms kelionėms būtinai pasimokysiu iš savo klaidos rinkdamasis ir supakuodamas žemiau pateiktus „pasidaryk pats“ šalto užvirinimo maišelius. Jie yra ploni ir pakankamai patogūs, kad būtų laikomi vilkti, kad ir kur jus nuvestų nuotykiai. Dar geriau, jie greičiausiai sutaupys nemažą centą ir atitolinkite bet kokį rūstumą prieš kofeiną.

Keletas patarimų, kaip paruošti šalto alaus pakelius

Prieš užsigerdami ir gurkšnodami kelionėms patogų šaltą gėrimą, atminkite kelis patarimus ir informaciją:

  • Stebėkite virimo laiką. „Šaltas alaus gėrimas turėtų būti mirkomas mažiausiai 12 valandų“, – sako Grady’s Lairdas, „Grady’s Cold Brew“ prezidentas ir vienas iš įkūrėjų. „Ilgesnis yra stipresnis, bet po 24 valandų jis nepasikeis ir iš tikrųjų gali pakenkti skoniui“. Tamsesni kepsniai geriau tinka trumpesniam virimo laikui, priduria Cary Wong, „Partners Coffee“ kavos skyriaus direktorius.
  • Laikymo temperatūra turės įtakos skoniui. Lairdo teigimu, norint išgauti didžiausią skonį, geriausia šalto užpilo maišelius mirkyti kambario temperatūroje (apie 65 °F). Jei po ranka neturite ledo arba norite įsitikinti, kad kitą dieną šaltas užpilas yra paruoštas, šaldyti taip pat gerai.
  • Šalto virimo koncentratą laikykite atšaldytą ir sandariai uždarytą. „Šaltas alaus gaminys išlieka šviežias maždaug dvi savaites po alaus gaminimo, jei jį laikote šaldytuve ir sandariame inde“, – tęsia Lairdas. Žinoma, nenorėtumėte, kad jūsų šaltas užpilas nueitų perniek, kol neatėjo laikas grįžti namo. Nesvarbu, ar jums reikia palikti jam vietos šaldytuve stovyklaujant, ar viešbučio mini šaldytuve, kol išsiregistruosite, stenkitės jį tinkamai laikyti.

Geriausi šalto virimo pakeliai keliaujantiems kavos mėgėjams

„Grady’s Bean Bag Cold Brew“ rinkinys – 35,75 USD

„Grady’s Cold Brew“ buvo pirmasis, kuris 2014 m. balandžio mėn. rinkai pristatė šalto virimo maišelius. Garsus Naujojo Orleano stiliaus kavos koncentratu, užpiltu cikorija ir prieskoniais, prekės ženklas tortą taip pat vertina dėl daugybės būdų, kaip pasirinkti šaltą virimą. nuotykis. Parinktys skiriasi priklausomai nuo skonių ir kofeino, vienkartinių paketų, ryšulių ir kt. Šalto virimo rinkinyje yra daugkartinio naudojimo „išpilkite ir laikykite“ maišelis su įmontuotu serviravimo snapeliu ir 12 maišelių (kiekviename iš jų gaunamos 3 porcijos šalto virimo koncentrato). Laikykite tai vienintele galimybe stovyklauti, tolimoms kelionėms keliais ir ilgesniam laikui pabėgti, kai reikia nuolat tekėti švelniai glotnios, subtiliai saldžios šaltai užplikytos kavos.

„Partners Coffee Rockaway Cold Brew Pouches“ – 15,50 USD

Iš vieno maišelio (kuriame yra keturi biologiškai skaidūs maišeliai) gaunama 14 skardinių šalto užvirimo. „Kiekviename vienkartiniame maišelyje yra 3 uncijos sumaltos kavos, specialiai skirtos šaltam virimui“, – dalijasi Wongas. Vidutinio kepsnio natos turi šokolado, karamelės ir saldžios vanilės. Kitaip tariant, jūsų kofeino vartojimas iš esmės gali padvigubėti kaip desertas. Tiesiog įmeskite maišelį į stiklinę, įpilkite 24 uncijos vandens ir padėkite į šaldytuvą iki 24 valandų. Iš ten į savo šlovingą šalto užvirinimo koncentratą įpilkite vandens santykiu 1:1.

Pupelių ir pupelių kavos mirkymo maišelis (10 vnt. pakuotėje) – 15,00 USD

Šiuose vienkartiniuose kavos mirkymo maišeliuose yra NYC prekės ženklo originalus Organic Downtown Blend: vidutinio skrudinimo su skrudintų riešutų, kedro ir saldžių žolelių natomis. Be to, jie veikia dvigubai tiek tirpiai karštai, tiek šaltai kavai. Norėdami paruošti pastarąjį, į puodelį įpilkite 8 uncijas vandens, uždenkite, atšaldykite ir palikite 12–24 valandas. (Pastaba: šis šaltas užvirinimas bus paruoštas naudoti tokį, koks yra, o ne jį laistyti.)

„Chamberlain Coffee Variety Cold Brew Singles“ – 16,00 USD

Šie vienos porcijos šalto alaus pakeliai puikiai tinka žmonėms, kurie mėgsta išbandyti įvairias natas ir kepsnius… arba neturi jokio supratimo, kuo skiriasi vienas nuo kito. Ši įvairovė taip pat idealiai tinka keliaujantiems su kavos mėgėjais, kurie turi skirtingus skonio pageidavimus ir (arba) kofeino tolerancijos slenksčius. Vienoje dėžutėje yra po du pakelius iš penkių rūšių – įskaitant šiltą, vidutinio skrudinimo „Careless Cat“ (kofeino lygis: 2,5 iš 5) iki šviesaus, aitraus, lengvo kepsnio „Early Bird“ (siūlo didžiausią kofeino kiekį 5 iš 5).

„Jot Ultra“ kava – 26,00 USD

Žinau, ši parinktis techniškai nėra maišelis ar kišenė. Tačiau Jotas sako, kad tai yra labiausiai koncentruota skystos kavos forma pasaulyje – detalė, dėl kurios jūsų ausys gali pakylėti tiek pat, kiek energijos. Kadangi kiekvienas butelis yra 200 mililitrų, jis yra per didelis, kad atitiktų TSA reikalavimus rankiniam bagažui. Tačiau verta suvynioti ir supakuoti į registruotą bagažą (arba į bagažinę), būtent tai aš ir padariau mėnesio kelionei į užsienį. Žodis išmintingam: šiek tiek dab’ll do you. Jums tereikia įpilti vieną valgomąjį šaukštą į 8 uncijas vandens, kad pasiektumėte kofeino turinčią palaimą.

Mūsų redaktoriai savarankiškai pasirenka šiuos produktus. Pirkdami naudodami mūsų nuorodas galite uždirbti „Well+Good“ komisinį atlyginimą.