Ilgaamžiškumo eksperto visų laikų mėgstamiausias pusryčių receptas

WNe kartą girdėjau, kad labai svarbu valgyti subalansuotus pusryčius. Tiesą sakant, tyrimai rodo, kad tie, kurie praleidžia pusryčius, dažniausiai negauna pagrindinių maistinių medžiagų, tokių kaip kalcis, vitaminas C, skaidulos ir kiti svarbūs vitaminai bei mineralai, dažnai randami įprastuose pusryčių produktuose.

Tiesą sakant, Danas Buettneris, ilgaamžiškumo ekspertas, bestselerių autorius ir mėlynųjų zonų įkūrėjas, tvirtai sutinka, kad dalis sveiko senėjimo recepto yra subalansuoti pusryčiai. Tačiau, pasak Buettnerio, idealus rytinis valgis jokiu būdu neturi būti per daug įkyrus ar sudėtingas. Vietoj to, kasdien jis nori, kad viskas būtų kuo paprasčiau: Aka, didelis dubenėlis avižinių dribsnių pusryčiams. Iš anksto sužinokite, kaip ilgaamžiškumo profesionalas ruošia savo visų laikų mėgstamiausius pusryčius ir kaip maksimaliai padidina jų maistinę vertę. Be to, kaip padaryti, kad jo skonis būtų toks velniškai geras.

Ką pusryčiams mėgsta valgyti ilgaamžiškumo ekspertas?

Neseniai paskelbtame „Instagram“ įraše Buettneris atskleidė savo pusryčius. Ir mums labai palengvina, kad tai daug paprasčiau, nei tikėjomės. Iš tiesų, ilgaamžiškumo ekspertas viską išlaiko gražiai ir lengvai su dideliu dubeniu gerų avižinių dribsnių. Bet kodėl šis lengvas patiekalas jam patinka kiekvieną kartą? Be puikaus skonio, Buettner paaiškina, kad avižiniai dribsniai apima pagrindinius sveikų pusryčių ramsčius, pavyzdžiui, juose yra daug tirpių skaidulų (kurios padeda virškinti), daug baltymų ir gausu vitaminų.

Bet būkime sąžiningi: dubenėlis paprastos košės nėra labai viliojanti daugumai žmonių, įskaitant patį Buettnerį. Ilgaamžiškumo ekspertas mėgsta rytinį valgį pasipuošti keliais aukštos kokybės ingredientais, kurių sudėtyje yra vienas ar du: maistinės medžiagos ir skonis. Nieko įmantraus nereikia: Buettnerio sėkmės receptas apima tik penkis sandėliuko kabės. „Imtu lėtai virtų avižų, su šiek tiek migdolų ir datulių, užpilu sojos pieno ir gal šiek tiek klevų sirupo. Tai puikūs Mėlynosios zonos pusryčiai“, – sako Buettneris. Saldus, maistingas ir itin sotus – ko daugiau galite paprašyti?

„Imtu lėtai virtų avižų, su šiek tiek migdolų ir datulių, užpilu sojos pieno ir gal šiek tiek klevų sirupo. Tai puikūs Mėlynosios zonos pusryčiai“, – sako Buettneris.

Tinkamos avižų rūšies pasirinkimas

Tikriausiai pats svarbiausias žingsnis tobulinant „Buettner“ pusryčių avižinius dribsnius yra tinkamų avižų pasirinkimas. Tuo tikslu ilgaamžiškumo ekspertas rekomenduoja, jei įmanoma, rinktis iš plieno pjaustytas avižas (o ne greitas arba valcuotas avižas), pvz., Bob’s Red Mill Gluten Free Steel Cut Oats. Bet kodėl? Remiantis USDA, iš plieno pjaustytų avižų yra 12,5 gramų baltymų, 10 gramų skaidulų ir 350 miligramų kalio 100 gramų porcijoje. Ir nors iš plieno pjaustytų, greitai paruošiamų ir valcuotų avižų maistingumas (paprastai kalbant) per daug nesiskiria, iš plieno pjaustytos avižos turi keletą papildomų privalumų.

Pavyzdžiui, iš plieno pjaustytos avižos yra mažiausiai apdorotos iš trijų variantų, todėl jose yra daugiau beta-gliukano (tirpių skaidulų, kurios puikiai tinka širdies ir žarnyno sveikatai), ir suteikia joms skanią stambią, kramtomąją tekstūrą. Be to, svarbu pažymėti, kad iš plieno pjaustytų avižų virti reikia ilgiau nei greitai paruošiamų avižų. Plieno pjaustymas gali užtrukti nuo 30 iki 40 minučių, kad suminkštėtų ir sugertų virimo skystį, o greitoms avižoms paruošti darbą gali prireikti vos kelių minučių. Galų gale, pasirinkimas yra jūsų.

Jei saldūs pusryčiai nėra jūsų uogienė, opt pikantiškiems avižiniams dribsniams

Žinoma, dažnai vyksta diskusijos apie saldžius ir pikantiškus pusryčius ir tai, kuris iš jų yra mėgstamiausias. Kadangi tema gali būti gana prieštaringa, mes pateikiame savo pagrindus pikantiškų avižinių dribsnių receptu, kuris yra registruotas dietologo patvirtintas, siekiant atremti saldesnį Buettnerio požiūrį. Šis receptas, kuriame gausu 21 gramo baltymų ir tonų žarnynui naudingų skaidulų, suteikia panašių privalumų kaip ir Buettnerio receptas, tačiau šį kartą su pikantišku posūkiu.

Užuot saldinusi avižas klevų sirupu ir datulėmis, Kylie, dar žinomas kaip @nutritionbykylie, registruota dietologė, siūlo jas virti vištienos kaulų sultinyje (maistingoji aukso kasykla) ir gardžias avižas papuošti šviežiais špinatais, kuriuose gausu folio rūgšties, sojos padažu, austrių padažu. , keptas kiaušinis ir šlakelis čili aliejaus. Pagrindinio šefo bučinys.

Taip pat galime išbandyti septynis papildomus pikantiškų avižinių dribsnių receptus, kurie gali dar geriau plukdyti jūsų valtį, įskaitant pikantiškas avižas su grybais ir čiobreliais arba pikantiškus avižinius dribsnius su keptais kiaušiniais ir skrudintais migdolais. Pasirašyti. Aš. Aukštyn.

Mėgstate dubenį šildančių keptų chai avižinių dribsnių?



Mūsų redaktoriai savarankiškai pasirenka šiuos produktus. Pirkdami naudodami mūsų nuorodas galite uždirbti „Well+Good“ komisinį atlyginimą.