Išbandžiau „Dash Rapid Cold Brew“ kavos virimo aparatą

AKaip sakoma, laikas yra esminis dalykas, todėl aš visada norėjau nusipirkti šalto alaus, o ne gaminti jį namuose. Ar galite kaltinti mane? Daugelis šalto alaus „pasidaryk pats“ gaminimo būdų gali užtrukti daugiau nei 12 (!) valandų, o to tikrai pakanka, kad pateisintumėte kelionę į vietinę kavinę, kai jums reikia kofeino, stat.

Beje, kavinių šaltas alaus gėrimas ir net konservuoti bei buteliai, kuriuos mes taip mėgstame, gali kainuoti daugiau nei 8 USD. Ką pasakytų mūsų seneliai? Sprendimas: DASH Rapid Cold Brew Maker. Nes 12 ir daugiau valandų laukiant, kol jūsų kava pasieks didžiausią infuzijos lygį, jaučiasi išsekęs, o šis gali tai padaryti („išvirti“) per devynias minutes. O ar aš minėjau, kad „Amazon Prime Day“ išpardavimas (beveik 40 proc. nuolaida) yra didelis? Bėk, nevaikščiok.

Aš paėmiau mašiną ir leiskite jums pasakyti: daugiau niekada nedarysiu šalto alaus.

Kodėl jūsų gyvenime trūksta greito šalto kavos virimo aparato

DASH Rapid Cold Brew Maker yra kompaktiškas, lengvas šalto virimo kavos virimo aparatas su daugkartiniu filtru ir bunkeriu (kur patenka kavos tirščiai), 40 uncijų grafinu (kuris taip pat naudojamas kaip šalto virimo indas) ir pats kavos virimo aparatas. Jame yra trys nustatymai: švelnus, įprastas ir paryškintas.

Aparato greitį lemia naujoviška, patentuota DASH VacuPress technologija, kuri naudoja slėginę sistemą, kad greitai ir efektyviai išvirtų kavą nekaitinant. Kai sumontuosite įrangą, šalto virimo ruošimas tereikia įpilti kavos į bunkerį, o į filtrą – įpilti vandens – vos spustelėję mygtuką, pasieksite tobulą šalto virimo partiją. devynias minutes.

Mano sąžininga apžvalga

Pereikime tiesiai. Nors dauguma kavos profesionalų jums pasakys, kad geriausia kava galiausiai verda (atsiprašau) pagal asmeninius pageidavimus, tyrimai rodo, kad kuo tamsesnis skrudinimas, tuo kava bus mažiau rūgšti. Taigi aš pasitenkinau kažkuo per vidurį ir pasirinkau La Colombe Ever Wild Medium Roast, kuriame yra pieniško šokolado, nugos ir raudonųjų obuolių natos.

greito šalto kavos virimo aparatas
Nuotrauka: Maki Yazawa

Tada naudojau savo mėgstamą elektrinį kavos malūnėlį Proctor Silex – jis idealiai tinka mažoms porcijoms ir turi garso apsaugą, kad nepažadintų visų namuose esančių anksti ryte – kad stambiai sumalčiau pupeles. Kai kavos tirščiai buvo paruošti ir paruošti, užpildžiau bunkerį, įdėjau į korpusą ir prijungiau prie aparato. Tada pripildžiau grafiną filtruoto vandens ir padėjau į mašinos centrą – jis turėtų lengvai atsidurti. Galiausiai, linksmoji dalis: alaus gaminimo pasirinkimo pasirinkimas. Galima rinktis iš trijų variantų – švelnaus, įprasto ir paryškinto – pasirinkau įprastą ir paspaudžiau pradžios mygtuką, kad pradėčiau magiją.

Mano nuostabai, į šiaudelį panašus vamzdelis grafine pradėjo siurbti vandenį aukštyn į kavos tirščių skyrių, todėl grafinas liko beveik tuščias. Kai kava buvo užpilta vos po kelių minučių, ji vėl lėtai ėmė leistis į grafino talpyklą, tačiau šį kartą ji buvo ne skaidrus H2O, o (atspėjate!) šalto užvirinimo spalvos. Galiu patvirtinti: tai taip paprasta, kaip atrodo, ir nuo pradžios iki pabaigos užtruko maždaug devynias minutes. Kai kava buvo paruošta, man tereikėjo ištraukti grafiną iš aparato (turi rankenėlę) ir supilti į stiklinę, užpildytą ledukais.

greito šalto virimo kavos virimo aparato grafinas
Nuotrauka: Maki Yazawa

Žinoma, galų gale gavau toną šalto užvirimo likučių – nes išgėręs visas 40 uncijų, be jokios abejonės, atsidursiu kofeino sukelta spirale. Pakankamai patogiai, grafinas atlieka ir kaip laikymo indą, todėl galite tiesiog įdėti jį tiesiai į šaldytuvą, kad galėtumėte mėgautis vėliau. (FYI, šalto alaus likučius galima laikyti šaldytuve iki 10 dienų.)

Galiausiai skonio testas. Skonis, drįsčiau teigti, toks pat skanus, kokį gaunu savo mėgstamoje kavinėje, o tai jau savaime šokiruoja. Pirmą kartą gurkšnodama pamačiau, kad šaltas užpilas buvo glotnus ir nelabai rūgštus, o kartu su šlakeliu mano mėgstamo Nutpods prancūziško vanilinio kremo be pieno, jis buvo tobulas. Be to, karštą vasaros dieną tai buvo be galo atgaiva.

Jei visa tai nėra pakankamai įtikinama, atlikime keletą skaičiavimų. Aukštas šaltas užvirinimas didelėje grandinėje kainuoja apie penkis dolerius ir yra maždaug 12 uncijų kavos. Šis šalto alaus gaminimo aparatas duoda apie 40 uncijų, arba, kitaip tariant, maždaug tris didelio dydžio gėrimus. Atsižvelgiant į tai, kad nesunaudojau daugiau nei trijų ar keturių šaukštų mažesnės nei 14 dolerių vertės kavos maišelio, ilgainiui tai atrodo labai daug. Bet aš leisiu tau suskaičiuoti.

O ar aš minėjau, kad šis aparatas taip pat gali ruošti šaltai virtą arbatą? *Mikrofono nukritimas.*

Atraskite kavos gėrimo naudą, pasak RD:



Mūsų redaktoriai savarankiškai pasirenka šiuos produktus. Pirkdami naudodami mūsų nuorodas galite uždirbti „Well+Good“ komisinį atlyginimą.