Neseniai sužinojome, kad gera sena blynų mišinio dėžutė gali padaryti kur kas daugiau nei pusryčiams paruošti iki dangaus krūvą pūkuotų blynų. Vietoj to, pakeitę tik keletą pakuotės instrukcijų ir pridėję keletą papildomų baltymų turinčių ingredientų, gausite sodrų duonos kepalą, naudodami blynų mišinį kaip pagrindą. Genijus.
Šioje blynų baltyminės duonos kartoje mes darome saldų ir šventišką gimtadienio torto formos kepaliuką, kuris idealiai tinka ypatingoms progoms arba pasilepinti sveika savimeilės doze, kai tik to prireikia. Taigi, kas su manimi?
Kaip blynų mišinį paversti daug baltymų turinčiu duonos kepalu
Neseniai paskelbtame @ambitiouskitchen Instagram įraše sužinojome, kad parduotuvėje nusipirktą blynų mišinį galite lengvai paversti savo svajonių (daug baltymų turinčia) gimtadienio duona. Kad tai padarytų, Monique, „Ambitious Kitchen“ kūrėja, paruošia maišelį King Arthur Confetti blynų mišinio ir bukaspaverčia jį gimtadienio tematikos šedevru, kurį netrukus apipila pabarstukais.
Paprastai blynų mišinio aktyvinimas yra „tiesiog įpilkite vandens“ tipo sandoris. Tačiau norėdami paversti jį duona, į mišinį turėsite pridėti keletą pagrindinių sandėliuko ingredientų – kiaušinių, pieno, sviesto, vanilės ir migdolų ekstraktų.
Pagal receptą Monique įpila vieną ir ketvirtadalį puodelių pieno (galite naudoti bet kurią rūšį), vieną kiaušinį, du šaukštus lydyto sviesto (arba kokosų aliejaus, jei neturite pieno produktų), ketvirtį arbatinio šaukštelio vanilės ekstrakto. , ir ketvirtį arbatinio šaukštelio migdolų ekstrakto dideliame dubenyje ir išplakite iki vientisos masės. Tada du su puse puodelio blynų mišinio supilama į dubenį, o drėgnus ir sausus ingredientus sumaišoma iki vientisos masės. Tada Monique supila tešlą į riebalais išteptą, kepimo popieriumi išklotą 8 x 4 colių kepimo formą ir kepa mišinį 350 °F temperatūroje 45 minutes (arba tol, kol pyrago tikrintuvas išeis švarus, įdėjus į centrą).
Galiausiai Monique leidžia gimtadienio duonai visiškai atvėsti; Kai atvės kambario temperatūroje, ant viršaus ji uždeda neprivalomą (bet labai rekomenduojamą) glajų. Norėdami tai padaryti, ji išplaka pusę puodelio cukraus pudros, pusantro šaukšto lydyto sviesto, ketvirtadalį arbatinio šaukštelio vanilės ekstrakto, vieną šaukštą pieno ir žiupsnelį druskos. Galiausiai ji apibarsto glazūruotą kepalą daugybe pabarstukų, kad suteiktų papildomo džiaugsmo dopamino.
Įrodymas yra pudingas duona. Kai Monique pjausto kepalą, matosi nepriekaištingas centras: purus, minkštas ir prašantis kąsnelio.
Kodėl mes taip įsimylėjęs šį blynų baltyminę duoną
Norėdami sužinoti mažą paslaptį: receptą taip pat galima paruošti pikantiškomis versijomis. Be konfeti skonio, karalius Arthuras parduoda kitus blynų mišinius, tokius kaip keto kviečiai, baltymai be glitimo ar pasukos. Visa tai gali būti lengvai pritaikyta pikantiškos duonos receptams, kaip ir viskas, išskyrus beigelį ar jalapeno čederį. O jei gimtadienio tortas ne visai jūsų nuotaika, paragaukite kitų saldžių skanėstų, pavyzdžiui, mėlynių citrinų ar kraujo apelsinų aguonų. Variantų yra begalė; Nesvarbu, ar pasirinksite saldų ar pikantišką variantą, neklys.
Be to, pats blynų mišinys turi daug naudos sveikatai. Pirmiausia, kiekviename trečiame puodelyje sauso mišinio yra apie keturis gramus baltymų ir 127 miligramus kalcio (apie 10 procentų jūsų dienos normos). Pieno ir kiaušinių pridėjimas į paruoštą kepalo receptą taip pat suteikia šiam receptui baltymų. Premija: King Arthur’s blynų mišinio produktai yra pagaminti be dirbtinių skonių, dažiklių ir konservantų.
Sužinokite, kaip per kelias minutes pasigaminti lengvos ir sveikos bananų duonos receptą, kad jūsų bananai niekada nebeliktų veltui:
Mūsų redaktoriai savarankiškai pasirenka šiuos produktus. Pirkdami naudodami mūsų nuorodas galite uždirbti „Well+Good“ komisinį atlyginimą.